10.5.12

Setelah sekian lama......


Salam and hola..!
Penatnya few days ni..,tak reti duduk diam kat rumah.. Semalam searching for job again..,tapi more excited sebab dapat go with Mr Heart Stealer.. ahaii~~ Aina rasa bersalah sangat dengan Mr Heart Stealer..,sebab tired layankan Aina.. Thanks to Allah to have him as my love.. tak pernah Aina rasa disayangi and dihargai macam ni.. Kalau geguy lain....,jangan mimpila Aina dapat pusing2 sebanyak2 tempat yang boleh to get a job.. And syukur sekali lagi pada Allah..,tak sia2 usaha Mr Heart Stealer menabahkan diri layan Aina..,coz hari ni Aina dapat kerja suda..^.^ At last, Aina bukan lagi penganggur..,Aina tak perlu susahkan my ayah lagi..,dapat gain back my semangat and yang penting tak perlu risau2 sampai sakit fikir how to pay back my ptptn.. Syukur sgt..^.^


Suka sangat duduk kat pan tasik ni..santek~~ (ofcourse sebab ada Mr Heart Stealer beside kan..semua nampak santek..haha~) ^.^


Sayang sangat kat dear~~ (nak muntah..? cari bowl cepat..!! haha~~ ^.^)




~ Kadang2 apa yang paling kita nak, itu yang kita takkan dapat.. Aina redha kalau Allah dah takdirkan Aina stay kerja there.., walaupun tak dapat jadi nurse...




hadoy~ penat ngomel2.. meyhla komen so kita boleh ngomel sama2 ^.^

3 beauty/handsome persons:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

We've been engaged for 29months (when this enty written)

Daisypath Wedding tickers
Princess Diaries © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!
 
Sitting and Blinking Hello Kitty