21.5.12

Yeppi..,saya sudah menang..!


Salam and hola holy..!

Hadoy~ tak sangka pula ahad pun perlu bekerja keras..,but nope as hard as hari2 lain.. Minggu nie Aina kena masuk kerja hari ahad, sebab minggu lepas off suda.. And minggu nie akan jadi minggu sangat buzy sebab one of us (but nope me..! huuu~ >.< ) akan get married sabtu nanti.. so tinggal 4 orang and always jadi fullday kerja..,pagi sampai malam.. Wow..extra job..,extra money... (haha~ kantoy suda mata duitan~~) Okeyh..,actually entry hari nie Aina prepare khas untuk dua insan blogger yang suda select Aina randomly as pemenang giveaway diorang.., Cik Eyqa and Miss Eyryn.. Thanks a bunch to them..! 1st time Aina join GA..,tak sangka pula terpilih as pemenang.. Alhamdulillah.. Jadi lagi bersemangat mahu join GA - GA yang lain pula.. hikhik~ Thanks juga pada sponsor2 yang bagi gift best2.., secepat yang Aina boleh tunggu.. (tak sabar nak dapat gift..,kan.. biasa la tu..hihi~) Awal2 lagi after Aina submit detail pada penganjur GA nie.., Aina dah dapat maklumbalas.. Got rm5 topup via my phone.., and a cute violet contact lens (macam taw je aina memang nak that colour..!) sampai via poslaju.. Memang excellent their job..,siap highly protection lagi... So memang Aina dapat lens tu dalam keadaan baik and no calar balar anywhere (macam dapat spectacles suda kan..? haha~~)


Candylicious Barbie Eye..dengar bunyi pun dah macam lollipop..,for sure manis klu pakai suda..haha~

Aina simpan dalam bekas da..bila je nak pakai..,pergi kerja..?? tidak~~ maybe one fine day nanti~ ^.^



~ Waiting for another one more gift..boleh shoppa shoppy on9 with discount after this.. yeppi ^.^





hadoy~ penat ngomel2.. meyhla komen so kita boleh ngomel sama2 ^.^

2 beauty/handsome persons:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

We've been engaged for 29months (when this enty written)

Daisypath Wedding tickers
Princess Diaries © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!
 
Sitting and Blinking Hello Kitty