25.5.12

Melupakan memang mudah....


Salam and hola..!
Tired betul few days ni.. Lebih2 lagi need to work and work..,berterusan till 2nd June nanti (ayark~) It's ok.. kan aina dah puas bercuti2 5months kat rumah kan..? huhu~ Lately banyak betul jemputan kahwin from member2.. ada from kawan2 kerja..,from kawan time sekolah2 dulu..,and ada juga from kawan2 kolej.. Tak kurang juga yang tau2 kahwin suda,tanpa dapat any invitation (okeyh..i know i'm not an important person pun..!~)  Bukanlah nak sedih2 or frust terguling2..,tapi tiny heart (kecik hati..hahak~)juga la.. Yes..,memang Aina terkejut plus kecil hati sangat bila dapat tahu best buddy Aina waktu sekolah dulu dah kahwin.. Aina tak berharap pun untuk pergi majlis yang grand2 or dijemput dengan red carpet from my house to her..,just Aina terkilan sebab dulu2 always beria ingatkan each other jangan pernah lupa invite kalau nak kahwin..tapi sekarang..?? Mudahnya melupakan..... Aina bukan nak besarkan isu yang very the tiny ni..,maybe jadi sangat terkilan sebab orang yang kenal2 macam tu je pun ingat nak invite Aina..,tapi best buddy Aina sendiri..? Frustrated.. just hoping Aina takkan pernah do the same bila nak buat majlis dah nanti.. Okeyh..,i'll keep my promises.. It's okeyh..Aina cuma doakan yang terbaik untuk dia and her husband..,dapat jadi wife yang baik..,and good mum for their child nanti.. (Arghh..buangkan merajuk ni jauh3 dalam laut..!~)



Tahniah and Selamat Pengantin Baru dearest friend ( huuu~ xhabis merajuk lagi dengan kamu tao..! )


~ Ramainya kawan2 yang kahwin suda and mahu kahwin lately.. Suda tua kah daku..? (ayark~ nope that old laa kan..hish...) When will be my turn..? Wanna wear that wedding dress jugak..!! (o0pss..okeyh2..maintain cool and rilex as usual balik..hee~~)






hadoy~ penat ngomel2.. meyhla komen so kita boleh ngomel sama2 ^.^

4 beauty/handsome persons:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

We've been engaged for 29months (when this enty written)

Daisypath Wedding tickers
Princess Diaries © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!
 
Sitting and Blinking Hello Kitty