4.5.12

One fine day..maybe?


Salam and hola..!


Aina sure setiap orang ada impian dan angan2 masing2 kan..? Maybe angan2 untuk get good job, nak jadi chef ke..,effect dari main masak2 zaman kanak2 dulu..hikhik~ Or mungkin juga untuk miliki sesuatu yang dah lama diidamkan..,like a bungalow or kereta Ferrari.. Angan2 aina ape..? (ada orang nak tahu ke..wont care la..! weeee~) Aina suka travel..,mean just suka stay kat satu tempat tu and pusing2 sekitar kawasan tu.. Setakat ni.., Aina baru manja2kan diri travel Melaka.. hikhik~ Macam weird kan..,coz Aina memang orang sini..,tapi baru berpeluang travel as lot as Aina mahu.. Sebabnya..,kalau nak kata Aina anak manja..,nope so (taknak ngaku..! :P) Maybe sebab kebebasan terhad sikit..,so baru few years ni la dapat teroka bumi Melaka ni..saya sudah membesar..! huhu~ Lucky got best buddy..,yang rajin belanja Aina untuk stay some place..,thanks to my lalink Mieza coz sudi belanja..sayang kamu~~ 

So cerita about angan2..,for surela angan2 Aina mahu travel to somewhere.. Aina memang teringin sangat pergi salah satu dari 4 tempat ni..: Colmar Tropicale (Bukit Tinggi), Cameron Highlands, Australia, Korea....  Hope one fine day nanti, adalah rezeki Aina untuk jejak kaki kat one of that places.. Ada anyone sudi bawa Aina go there please..? hikhik~

Ni Colmar Tropicale..santek kan....? ^.^ 

Yang ni semua pun tahu,of course Cameron Highlands ^.^

Kenapa tiba2 ada kangaroo..? hikhik~ ni la sebab Aina nak sangat pergi Australia..^.^

And ni pula sebab kenapa Aina nak sangat pergi Korea..
Hello Kitty Cafe ^.^



~ Malam ni mahu berangan pergi dating kat tepi pantai time matahari terbenam with Mr Heart Stealer pula~ >.<


hadoy~ penat ngomel2.. meyhla komen so kita boleh ngomel sama2 ^.^

2 beauty/handsome persons:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

We've been engaged for 29months (when this enty written)

Daisypath Wedding tickers
Princess Diaries © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!
 
Sitting and Blinking Hello Kitty