1.4.12

please propose me...!

hye hye..
alamak..berangan suda nie..~~ huhu..
wonder kenapa aina put my title likes that kali nie..?? huhu.. it's all because of my mum..,yang beria2 right now, for this few days..,mahu aina get married.. just because my mum tengok anak orang lain kahwin and buat majlis with lots of peoples ( mum rindu da kot nak approve orang baru in our family..heee~).. bila fikir balik, memang weird sangat.. yela, aina nie anak last..,and have another sis yang belum kahwin lagi.. but don't know why my mums keep asking aina jew, untuk kahwin dulu.. (aina nampak desperate sangat ke nak kahwin ea..?? haha~~) just keep telling my mum, sabar dulu.. coz selagi aina tak dapat my Honda Jazz, selagi tue aina tak mau kahwin (cover blushing depan mum jew sebenarnya~~) just thinking of my future, maksud aina kerja.. just graduated from college.., and sampai hari nie aina still duk rumah jew.. lucky mum bagi gak upah jage those kids - my anak2 buah yang very the nakal.. (walaupun kids jage diri diorang je lebih..heee~) entahla.. ikutkan hati, mestila aina mahu je get married cepat (o0pss..miank jap..he~),, sape jew tak mau live together and happily ever after dengan loved ones kan.. tapi banyak lagi aspek yang belum cukup bagi aina.. aina keep thinking, betul ke aina da ready mahu jadi wife orang.., boleh tak aina jadi wife and mum yang baik nanti... hurmm..just be cool.. (dah mula nervous kew..?? ) still got another few years kan.. lame lagi..hee~

talking bout kerja.., actually Mr Heart Stealer dah banyak tolong aina.., recomment aina pada pihak2 tertentu.. maybe not my luck, atau rezeki belum mau sampai kat aina lagi.., tempat tue belum nak guna pekerja.. its ok.. aina awal2 redha dah.., kalau2 tak ada peluang aina.. thanks a lot to Mr Heart Stealer.., coz always be by my side.., bagi support and ketabahan pada aina..,untuk terus usaha lagi.. aina tak sangka plak, camni susah rupanya mau mulakan langkah in life.. aina truly harap, bulan April nie ada rezeki untuk aina....



hadoy~ penat ngomel2.. meyhla komen so kita boleh ngomel sama2 ^.^

1 beauty/handsome persons:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

We've been engaged for 29months (when this enty written)

Daisypath Wedding tickers
Princess Diaries © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!
 
Sitting and Blinking Hello Kitty